Vuokramökit

Erämaakeskus kohisevan Oulankajoen helmassa


Kuusamon lumoava erämaa kätkee sisäänsä Oulangan Helmen. Upea 2010 keväällä valmistunut kelohonkainen erämaakeskus sijaitsee Sallan kunnan alueella Oulankajoen varrella, noin 40 km Rukalta pohjoiseen. Erämaahenkinen kokonaisuus kohoaa komeana rauhallisella paikalla Oulankajoen rannalla.

Oulangan Helmi on mitoitettu jopa 20 henkilölle, johon kuuluu 110 m2 päärakennus sekä hulppea 30 m2 saunamökki erillisine WC- sekä huoltotiloineen. Molemmista rakennuksista löytyvät sekä makuusijat että keittiövarustus, minkä vuoksi ne ovat käytettävissä tarpeen mukaan myös erikseen.

Varaa Oulangan Helmi Lomarenkaan kautta

Luonnonläheinen Oulankamaja kahdelle hengelle


Oulangan kansallispuiston läheisyydessä Venojärven rannalla sijaitsee kompakti 25 m2 Oulankamaja, joka on todellinen patikoijan paratiisi ja sopii loistavasti kahden hengen majoittumiseen. Patikkareitit, Oulankajoki ja kansallispuisto tarjoavat paljon aktiviteettejä ja puulämmitteinen sauna takaa lempeät löylyt päivän päätteeksi.

Tupakeittiön, puusaunan ja tunnelmallisen nuotiopaikan lisäksi Oulankamajan mukavuutta lisää 3G-internetyhteys.

Varaa Oulankamaja Lomarenkaan kautta

Tilava vuokramökki Kitka-Nokkela Rukalla


Kitka-Nokkela on tunnelmallinen ja tilava vuokramökki Rukalla laskettelurinteiden välittömässä läheisyydessä. Kitka-Nokkela sijaitsee Saarua-ahossa Itä-Rukalla, Vuosselin rinteiden kupeessa. Kitka-Nokkela on vuonna 2001 rakennettu 120 m2 kelomökki, jossa on yhteensä 12 vuodepaikkaa neljässä makuuhuoneessa ja parvella.

Mökissä on erittäin korkeatasoinen varustelu, mm. tilava tupakeittiö, sähkösauna sekä täydellinen kokousvarustus (mm. AV-laitteisto, WLAN, videotykki ja PC-työasema).

Varaa Kitka-Nokkela Lomarenkaan kautta

Kuva: Mika Kaivola

Ota yhteyttä