Birra Pub

Yksityisravintola illanviettoon Vaasassa

Kaikkien tunteman vaasalaisravintola Birran suljettua ovensa vuonna 2006, hankimme sen kaluston ja siirsimme sen tänne Alvar Congress Centeriin. Birra Pubissa on mukavaa viettää leppoisa ilta koulutuspäivän päätteeksi tai juhlat hyvien ystävien kanssa jopa yli 50 hengen kokoonpanolla.

Nostalgia on käsin kosketeltavissa ja se antaa mahdollisuuden uusien tähtien syntymiselle. Sopivaa ohjelmaa löytyy varmasti jokaiseen tilaisuuteen, sillä Birran varustukseen kuuluu niin karaokelaitteet, sähkö- ja akustinen kitara kuin täyden varustelun baaritiskikin. Perinteistä tikanheittopaikkaakaan ei ole unohdettu, joten valinnanvaraa riittää.

Birran tarjoiluista päätät sinä

Birra Pub on oivallinen paikka juhlaan, sillä jokainen vieras voi järjestää itse haluamansa tarjoilut tai tilata tarjoilut helposti etukäteen meiltä. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti sopiva kokonaisuus jokaisen makuun. Halutessanne katamme kaiken valmiiksi, jolloin teidän ei tarvitse kuin saapua paikalle.

Kaikki kauttamme hankittavat ruuat ja juomat välitämme hankintahintaan, sillä liiketoimintamme perustuu ainoastaan tilavuokraan. Huom! Virvoitusjuomat, snacksit ja makeiset sisältyvät tilan vuokraan.

Ota yhteyttä